Nellie har prov imorgon. Jag har tjatat på henne hela kvällen om att plugga. Så kommer jag in på hennes rum. Då har hon storstädat det (händer aldrig annars) och sitter och kollar på sin dator. Frågar vad hon håller på med och hon ser helt allvarlig ut och bara: ”Asså jag kollar när *någon youtuber* ger tips hur man pluggar bäst. Och regel nummer ett är att det ska vara mysigt så det fixar jag nu.” Jo men det låter som ett otroligt vettigt sätt att få pluggat 🤔🤦🏻‍♀️

Nellie har prov imorgon. Jag har tjatat på henne hela kvällen om att plugga. Så kommer jag in på hennes rum. Då har hon storstädat det (händer aldrig annars) och sitter och kollar på sin dator. Frågar vad hon håller på med och hon ser helt allvarlig ut och bara: ”Asså jag kollar när *någon youtuber* ger tips hur man pluggar bäst. Och regel nummer ett är att det ska vara mysigt så det fixar jag nu.” Jo men det låter som ett otroligt vettigt sätt att få pluggat 🤔🤦🏻‍♀️

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>