Det kanske är svårt att tro att den här gudomligt söta ungen var nära på att få mig att köpa mig en enkelbiljett till ett väldigt avlägset land förut när hon fick världens ”jag-måste-ha-ett-godishalsband-bryt” i kassan på Ica förut.Nästan helt otänkbart så här i efterhand 🙄😬🤨 #14årkvartillmyndig

Det kanske är svårt att tro att den här gudomligt söta ungen var nära på att få mig att köpa mig en enkelbiljett till ett väldigt avlägset land förut när hon fick världens ”jag-måste-ha-ett-godishalsband-bryt” i kassan på Ica förut.Nästan helt otänkbart så här i efterhand 🙄😬🤨  #14årkvartillmyndig

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>