I eftermiddag är jag och Jolie själva. Nellie är i pulkabacken och Stella följde med en kompis hem efter förskolan. Lite konstigt, det är ju sällan man får vara själv med tredje barnet Men Jolie fräser åt mig ”schhhh, jag skriver” när jag försöker närma mig så det blir inte så mycket till umgänge Jag får stå och beundra lite på avstånd istället

I eftermiddag är jag och Jolie själva. Nellie är i pulkabacken och Stella följde med en kompis hem efter förskolan. Lite konstigt, det är ju sällan man får vara själv med tredje barnet  Men Jolie fräser åt mig ”schhhh, jag skriver” när jag försöker närma mig så det blir inte så mycket till umgänge  Jag får stå och beundra lite på avstånd istället

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>