Sömnlös

Urk vilken natt jag och Nellie haft. Gick och la oss vid elva för då hade äntligen hennes feber gått ner efter en Ipren-sup. Klockan ett vaknade hon och var kokhet, då hade hon över 40 graders feber. Hon gallskrek och var helt lealös i kroppen. Efter en halvtimma och en ipren till gick febern ner igen, så då fick jag sitta med henne ute på balkongen för hon svettades så. Sen höll det på fram till 4:40 då jag gick och la mig på soffan och fick 40 minuters välbehövlig sömn innan jobbet.

Idag har hon varit hemma och feberfri med Andreas men nu på kvällen hade hon 38.5 igen. Stackarn är så hängig och vill bara ligga på soffan.
Sitter och funderar på att boka ett äventyr i Dalsland i augusti. Trampa dressin en heldag, sen övernattning på pensionat, för att sedan paddla kanot tillbaka till Bengtsfors. Lägg till grillning, bad, sol och mygg så blir det nog en kanonmysig weekend för två. Till och med Andreas tycker att det verkar skoj. Kan vara bra för honom att komma ut lite efter detta förbannade fotbolls-vm. Det är försnack, eftersnack, mellansnack, sammanfattning av målen, man måste spela på vem som kommer vinna… Det är ett heltidsjobb att följa skiten.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>