Fredag

Då var det fredag igen. Barnen har varit på dagis idag och igår efter en lång sjukrunda för Jolie. Jolie som fyllde 1 år och 9 månader igår. Stella blev storasyster när hon bara var en månad äldre. Konstigt, för Jolie är ju verkligen en bebis för oss. Hur klarade vi det egentligen? 🙂 Tufft var det för hela familjen iaf. Så olika barnen blivit. Nellie som alltid pratar om allt mellan himmel och jord och har gjort sen hon började prata vid ett års ålder. Stella som är vår lilla filbunke, älskar att gosa och ta det lugnt. Och Jolie, som jag tror snart lär sig klättra på väggarna. Hon som aldrig sovit en hel natt (och därför inte jag heller sen hon föddes). Så söt hon är med alla sina snuttenallar hon går runt och klämmer på 🙂

Idag ska jag på utvecklingssamtal med Nellie. Ska bli roligt att träffa den nya läraren, men jag är lite orolig för hur det går egentligen. Nellie har inte lätt för att sitta still, vara tyst och lyssna. Vilket inte är lätt i skolan… Hon berättar varje dag för mig om det, och det känns som att hon vill och försöker, men lyckas inte. Inte hjälper det heller att hela klassen är väldigt stökig. Men vi får väl se vad läraren säger.

Idag är det fredag så snart är det dax för tacos och fredagsmys 😛

Lämna en kommentar ?

1 Kommentarer.

  1. Vilka fina barn ni har!! Älskar er <3 😀

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>