Välkommen höst!

Eller ja, så välkommen vet jag inte om den är. Hade kunnat tänka mig lite sommar till då vi knappt fick någon under semestern. Förra sommaren var vi och badade nästan varje dag men denna sommaren kan jag räkna på en hand hur många gånger vi varit iväg. Men barnen har växt och nu är vi tillbaka till vardagen igen. Stella och Jolie har börjat nytt dagis, ett alldeles nybyggt som öppnade i februari. Stella trivs som fisken medan Jolie har lite svårt för att skiljas vilket är förståerligt. Nellie har börjat 2:an vilket hon tycker är sådär. Eller rasterna och fritids är kul förstås, dock inte lektionerna. Själv har jag börjat andra terminen nu, dock har jag knappt hunnit vara i skolan då Stella haft läkarbesök på hjärtmottagningen och sen blev hon sjuk i fredags. Hög feber och förkylning men idag kunde dom äntligen gå igen. Så nu hoppas vi att alla får vara friska ett tag så vi kommer in i rutinerna ordentligt.

max

Den 9 juni föddes älskade lilla Maximilian! Så efterlängtad kille 🙂

 

Kusiner

Härliga utflykter med kusinerna med krabbfiske, tågresor, Universeum och Molekylverkstan i Stenungsund.

kaninbur

Andreas fick byggt en sån fin ny kaninbur i sommar!

blåbär

Många turer till blåbärsskogen blev det.

kidsen

Och finfina barn 🙂

Vi har fått tillökning i familjen. Två små mysiga gerbiler som vi har ordnat för i ett stort akvarium.

Vi har fått tillökning i familjen. Två små mysiga gerbiler som vi har ordnat för i ett stort akvarium.

 

 

 

Lämna en kommentar ?

1 Kommentarer.

  1. Gud, såna härliga bilder 😀

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>