Trädgårdstjejer

Ett av mitt och Andreas stora mål här i livet är att ha en stor vacker trädgård. Men det får vänta tills längre fram när man både har tid och råd. Fram tills dess nöjer jag mig med vår lilla plätt. Stella har blivit så glad i att hjälpa till. Vad man än pysslar med så kommer hon och frågar ”får jag hjälpa?”. Så förut sådde hon morötter och plocksallat. Tidigare har hon satt gul lök som redan kommit upp.

Jolies stora intresse är att gå till kaninerna med gräs 🙂 Och åka rutschkana på altanen både fram och baklänges.

Inatt var Andreas i Stockholm och kvällen hemma var den jobbigaste på länge. Stella var övertrött och ville bli nattad. Jolie var helt speedad, klättrade på allt och ramlade från allt, vägrade äta, var otröstlig och orolig så som bara hon kan bli. Och Nellie spelade sig galen och ville ha kvällsmat en tredje gång. Hade behövts en vuxen till varje barn men istället så kunde jag inte hjälpa någon kändes det som. Till slut somnade dock dom små och jag och Nellie fick ligga och prata, kramas och säga förlåt för det tråkiga tjatet som blev när vi båda nog bara var för trötta.

IMG_6105 IMG_6119

Lämna en kommentar ?

1 Kommentarer.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>