1-årskontroll

Idag var jag och Jolie på ettårskontroll på bvc. 10130 g och 76 cm lång, precis efter normalkurvan. Hon är verkligen härlig just nu Jolie. Så medveten på ett nytt sätt om vad hon gör. Hitta på olika bus för att få oss att skratta, härmas och försöker göra samma ljud som oss. Skrattar åt sig själv hela tiden och applåderar när hon lyckas med något. Hon gör allt för att få sina systrars uppmärksamhet och ger Doris en stor kram så fort hon är i närheten. Klättrar upp i fönstrena och ropar efter ”PAPPA” då vi brukar vinka av honom på morgonen.

I söndags köpte vi en ny säng till Nellie och till helgen ska vi sälja hennes gamla ”Kura”. Så nöjd med vårt klipp, hittade en 1,5 år gammal Jensen-säng på Blocket för 1500 med 25 års garanti. Nypriset var 9500 och den ser verkligen ny ut. Nu ska vi bara knåpa ihop en sänggavel också. Blir skönt att kunna dammsuga ordentligt utan att ha den stora våningssängen där. Nellie sover ändå med Stella varje natt. Perfekt för då sover dom båda mycket bättre.

IMG_5328

Lämna en kommentar ?

2 Kommentarer.

  1. Vilka fina kompisar, håller alla tummaratt det så förblir 🙂

  2. Doris tycker verkligen om sina ”systrar”. 😀

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>