1 år

Idag fyller denna underbara lilla virvelvind år. Och vilket år hon gett oss! Vi har fortfarande inte hunnit pusta ut men 🙂 Nu känner vi verkligen att familjen är fulländad. Tre små personligheter av var sitt slag ♥

Hon kan säga mamma, pappa (dada), nej, där, titta, tack. Hon går 5-6 steg åt gången, pussas och kramas. Älskar att klättra och gör det på ALLT. Hade ingen aning om vad en sån liten kunde ta sig upp för men nu vet jag att inget är omöjligt. Nästa fredag blir det vikt och längd på bvc.

Grattis vårt lilla charmtroll!

_DSC5916-Redigera

 

 

 

Lämna en kommentar ?

1 Kommentarer.

  1. Grattis finaste Jolie! Från mormor och Norman <3

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>