Farmor

Igår lämnade min älskade farmor detta liv efter att kämpat mot cancern. Det känns så tomt och konstigt, och jag kommer alltid att sakna våra samtal. Jag önskar ofta att jag varit mer som farmor. Rak, ärlig och sa alltid vad hon tyckte även om det sällan var samma sak som andra. Och det visste hon om förstås 🙂 Det fanns inget som man inte kunde prata om, inget var för fint eller för dumt för att talas om. Så många blogginlägg jag skrivit med farmor och Lars i åtanke, då jag vet att dom följt vårt liv här.
Men nu slipper älskade lilla farmor all smärta, och är hos sin son som hon saknat så. Och så alla tankar till min fina bonusfarfar Lars som stått vid farmors sida i alla år ♥

Lämna en kommentar ?

1 Kommentarer.

  1. Så fint skrivet Frida, omtankekramar till dig

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>