Fisk…

Vi har ju flera gånger tidigare misstänkt att Jolie varit allergisk mot fisk, men provet visade ingenting och efter hon börjat äta mat har det gått bra. Igår kokade jag en bit torsk och mosade ner med lite potatis och ärtor. När jag matade henne fick hon små prickar på överläppen som hon får om hon får i sig något som hon inte tål. Jag tänkte att jag kanske fått något på mina händer eller på skeden då jag hade stått och panerat fisk till oss andra, och sedan försvann prickarna fort. Men 1,5 timma senare blev Jolie helt rödflammig runt munnen och började kräkas. Och sedan skrek hon otröstligt från och till fram till klockan 22, då somnade hon utmattad på soffan. Så nu ringde jag barnmedicin igen som sa att jag ska avvakta med torsk till 7 november då vi har en tid. Och Jolie stackarn som äääääälskar fisk och potatis. Hennes absoluta favoritmat. Jag är väldigt glad att hon av våra tre barn blev den enda som gillar potatis. Det behöver hon när hon inte kan äta pasta och bröd :/

Igår gick vi till vår favoritskog här i området. Så roligt att vara i skogen med barnen, dom springer runt och roar sig helt av sig själva. Stella var rolig när jag satte ner Jolie. Då satte hon sig på huk bredvid, klappade Jolie på ryggen och sa ”Jolie inte smaka på svampen, den e faaaaarlig, bläää!”, och pekade bort mot några svampar 🙂
Helt fullt av älgspår var det också. Vi har fyra älgar, en tjur, en ko och två kalvar som är här i området varje kväll och käkar äpplen. Så härommorgonen hade dom varit och trampat upp hela vår gräsmatta.

Igår fick vi en handdocka som ser ut som en räv från Liberoklubben. Jag har inte registrerat koderna från blöjpaketet där innan jag fick Jolie men nu har vi fått massa leksaker. Och dom är faktiskt riktigt fina! Stella blev överlycklig och tar hand om den som en bebis 🙂

image1 image3

 

 

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>