Veteprovokation

Sedan i tisdags har vi gett Jolie små mängder vete i maten. Till en början gick det bra, hon fick inga utslag som hon fått tidigare. Men idag slutade vi igen då hon smygandes har fått symtomen tillbaka. Till en början röda kinder, kliande runt ögonen, eksem i böjvecken, nu är magen ras och hon är nästan skinnflådd under blöjan. Hon har sovit mindre och mindre efter vi började med vetet. Igår sov hon 1,5 timma på hela dagen (brukar sova 4) och ändå kunde hon inte sova på kvällen. Var helt uppvarvad och kunde inte vara stilla fastän hon var dödstrött. Så först vid 21-tiden kom hon i säng stackarn.
Så nej, inget mer vete än för lilla tjejen. Fick en liten återblick till hur vi brukade ha det och så vill vi inte ha det igen…

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>