Kaffe i solen

Sitter och dricker morgonkaffet i solen. Vilket septemberväder vi fått! Det gör lite ont i hjärtat dock för det får mig och tänka på alla vackra septemberdagar -09 då pappa var sjuk. Snart är det 5 år sedan. Det känns verkligen konstigt. Längesedan låter det som men det känns inte som det, för mig. Ibland när man berättar för någon att ens pappa är död, så brukar man få frågan när det hände. Och då känns det så konstigt att säga snart fem år sedan. Jag känner och minns honom ju lika bra fortfarande. Har lärt mig leva utan honom men saknaden gör ju sig påmind varje dag. Häromdagen kom Stella med ett kort på pappa som sitter på vår kyl. ”Vem e de?” frågade hon. Jag sa som många gånger förut att det är morfar, min pappa som bor i himlen. ”JA!, morfar!” sa hon glatt då. Sån obetydlig grej som känns så i hjärtat. Hon vet inte vem han var, får aldrig lära känna eller älska honom. Och det gör ont.

Men nu ska jag gå in och greja lite innan barnen ska hämtas. Tänkte åka och köpa en igelkottsmamma till Stellas igelkottsbebisgosedjur också, som hon pratar om varje dag. Jag vill av någon anledning skämma bort henne massor när jag är så stygg och tvingar henne till dagis :/

Just det, Stella ramlade ner för halva trappan förut och landade på Jolie som låg nedanför. Kunde gått jätteilla men helt mirakulöst klarade sig båda, Jolie chockad och Stella lite blåslagen.

middag.hos.farmorEn av alla julmiddagar hemma hos älskade farmor och Lars.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>