Blixtar och dunder

Idag hade vi tänkt oss en hemmapysslardag då det skulle bli regn och åska. Väntade och väntade på det dåliga vädret men det blev bara finare och varmare för varje timme. Klockan 17 var det 28 grader både ute och inne och HELT olidligt. Så vi packade ihop oss lite snabbt och åkte till Romesjön. Hann precis gå i vattnet då det började mullra och blixtra, och hann bada kanske tio minuter innan åskovädret drog in över oss och vi fick springa halvnakna till bilen i ett skyfall. Doris var med och fick simmat massor, det var alldeles ljummet i vattnet.

Jolie har fått två jättekraftiga reaktioner idag. Vi vet inte av vad. Troligtvis av byggdammet som blivit när Andreas slipar trappan, då hon fick blåsor, klåda och rodnad i hela bakhuvudet när han höll henne efter att ha slipat. Jag läste att det är mycket möjligt, och hon har reagerat gångerna innan då han haft slipdamm på kläderna också. Eller så kan det vara ersättningen igen då hon båda gångerna ätit nyligen.. Jag blir knäpp bara jag tänker på det så nu skriver jag bara ner detta så får vi se hur det fortsätter…

Förresten har hon lärt sig sitta korta stunder själv nu 🙂

IMG_3170IMG_3168

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3325 IMG_3317

Lämna en kommentar ?

1 Kommentarer.

  1. Finaste Jolie 🙂 <3

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>