Magknip

Ajajaj. Min lilla bebba har fått så mycket värre med sin mage nu. Har skrikit mellan 20-23 två kvällar i rad nu. Varit helt utmattad stackarn men så fort hon somnat till vaknar hon som av ett knivhugg i magen.

Vi får hoppas att det blir bättre och att hon slipper den där koliken som Nellie hade. Men denna gången känner jag mig betydligt lugnare. Vi vet vad det är, att det går över och att man inte kan göra något förutom att vara nära. Sedan är det ju fruktansvärt, tre timmars skrik känns som tre dagars skrik när man är uppe i det. Men värst är det för Jolie som behöver stå ut med smärtorna 🙁

Idag har vi först haft lite besök och sedan tog vi en snabbtur till Rusta. Första gången vi varit hemifrån alla fem och jag kan säga att dom där 15 minuterna i affären var absolut nog. Nu är jag redo att isolera mig i fem år till 🙂

Lämna en kommentar ?

1 Kommentarer.

  1. Om de är kolik finns akupunktur som hjälp. En nål i handen som dem små oftast inte känner av. Vet att någonstans i Stenungsund gör dem de. Minifoam droppar?

    Inte roligt när dem små får ont. Theo hade också mycket ont, bytte ersättning och så blev de bra. Svårare när man ammar. Kan vara något du ätit? Alla barn reagerar ju på olika saker.
    Jag kunde inte äta: mjöl, ägg, mjölk produkter, råa grönsaker, lök, kål, bönor osv. Jätte jobbigt att utesluta ( därav att jag inte ammat nu sista gången )

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>