Vattkoppor

Igår gick Andreas upp med de stora barnen. Nellie var påklädd och klar för skolan när jag kom ner och det första hon sa var: Mamma, jag har fyra sår som klias jättemycket men pappa säger att det inte behövs plåster. Nellie hade fått vattkoppor men Andreas skulle skicka henne till skolan ändå 🙂 Haha, det hade varit spännande att se hur lång tid det tagit för fröknarna att ringa hem 🙂 Så nu är Nellie hemma och blir bara prickigare och prickigare. Hela eftermiddagen har hon gråtit av klåda och smärta så nu är Andreas och hämtar ut medicin som vi fick utskrivet för henne att sova på inatt. Bebis ska klara sig säger bvc, hon har skydd från mig de första månaderna så på ett sätt var det ju ganska praktiskt att få det nu.

Idag började Andreas jobba igen. Jag har haft sån ångest över detta. Det blir så ensamt att vara själv med barnen hela långa dagarna, men man vänjer ju sig förstås. Denna gången är jag så bunden av alla tider också. Nellie ska till skolan 8-12, Stella har dagis 9-14. Så det finns ju knappt utrymme för några sysselsättningar heller. Men jag får vara hemma och njuta av dom små iaf. Och snart kommer våren och man kan vara ute hela dagarna.

Jolies mage har inte blivit bättre. Hon är världens mest avslappnade unge hela dagarna, men när kvällen kommer ligger hon och kvider av smärta. Oftast kommer hon till ro någon gång efter midnatt. Sen vaknar Stella ett par gånger, Jolie vaknar för mat och blöjbyte framåt morgonen och så går stora tjejerna upp vid sex och då är det ju bara att gå upp och förbereda inför skolan/dagis. Så ser ni någon hålögd, blek människa som verkar lite förvirrad så är det möjligt att det är jag. Trött men lycklig 🙂

IMG_1376 IMG_1382

Lämna en kommentar ?

1 Kommentarer.

  1. Vill tipsa om akupunktur mot kolik/magknip!! Finns i Stenungsund & på Rosenhäll i Uddevalla!

    Hoppas lillan mår bättre i magen snart!
    Kram!

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>