Filt av mormorsrutor

003

Efter tre månaders slit är den färdig! Min babyfilt av mormorsrutor att ha i vagnen och så. Eller ja, slitsamt har det inte varit, jättemysigt att ha något att pyssla med så nu vill jag genast börja på nästa. Men först ska jag fodra denna med mjukt jerseytyg så den blir extra mysig.

Inatt kunde inte Stella sova, så hon har legat och pratat med mig sen femtiden ungefär. Jag hade haft henne hemma från dagis om det inte varit för att jag ska till barnmorskan klockan 13, men nu fick hon gå och jag hoppas att hon kunnat hålla sig vaken och orkat med. Själv har jag suttit och sovit i soffan i 2,5 timmar innan jag nu orkat mig upp.

Lämna en kommentar ?

2 Kommentarer.

  1. Åh, vad fin den blev !! 😀

  2. Så fina färger ihop,snygg helt enkelt !!

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>