God morgon!

6:00 vaknade jag av en fot i ansiktet och en Stella som utbrast: Skalman! Bamse! Katten! Bamse är verkligen favorit här hemma nu. Hon har läst Nellies böcker så många gånger att hon kan dom utantill, sitter och gapskrattar när hon kommer till bilder hon tycker om. Vårt projekt här hemma att få Stella att sova i sin egen vanliga säng på sitt rum istället för i spjälsängen på vårt rum har resulterat i att Stella sover halva natten i sitt rum och halva natten i vår säng… Så är det när jag ska göra något. Jag är inte sådär konsekvent som min man är. Men samtidigt tar det emot att gå upp för tionde gången den natten och få Stella att somna om i sin säng när man vet att hon skulle sova utan avbrott resten av natten i vår säng. Jaja, det blir nya tag nu i helgen när Andreas har massa ledighet framför sig.

Häromdagen satt Nellie och tjatade i bilen om något som jag inte minns. Snäääääälla mamma, snääääälla då, satt hon och sa. Plötsligt börjar Stella också, Snääääääälla mamma 🙂 Så igår stod jag och skulle sätta igång en tvätt, Stella fick som vanligt lägga in tvätten i maskinen medan jag hällde i tvättmedel som jag aldrig låter henne göra. Men då ställer hon sig och pekar på tvättmedlet, lägger huvudet på sne och säger med världens leende, SNÄÄÄÄÄÄÄLLA mamma! Snäääälla? Jäkla unge, det är inte lika lätt att säga nej till en snart tvååring som en snart sexåring med dom orden! 🙂

Annars har jag slutat plugga för två veckor sedan. Jag hoppar över den sista kursen och börjar den i december nästa år istället. Jag trodde att jag skulle ångra mig, men det har jag verkligen inte gjort. Istället tror jag inte det ens hade gått att plugga då jag nästan inte sover något på nätterna. Nellie och Stella går i skola och dagis 8-14 måndag till fredag så jag försöker sova ett par timmar under den tiden istället.

 

 

Lämna en kommentar ?

1 Kommentarer.

  1. Veckans största skratt 😀 härliga tjejer ni har, tack för dem

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>