Utelåst

Idag gjorde jag min sista dag på denna kursen. Praktiken och redovisningen är avklarad och tentan inskickad. Känns riktigt bra. Jag har kommit på det negativa med att plugga. Tiden går så sjukt fort. Man ser hela tiden framåt en kurs, bara jag klarar denna, bara jag klarar denna. Det bara springer iväg. Och när kursen jag börjar imorgon är slut kommer bebisen. Ska dessa veckor gå lika snabbt så bör jag nog börja förbereda lite här hemma :9

Slutade skolan klockan tolv och skyndade mig hem för jag var dödshungrig och dödstrött. Tänkte slumra lite på soffan innan jag hämtade barnen, Stella sover ju ändå på dagis mellan 12:30-14:00. När jag kom till ytterdörren kom jag direkt på att jag inte hade några nycklar med mig, för jag gick hemifrån först imorse och hade inte en tanke på nycklar. Gick över till grannarna som har extranycklar men dom var inte hemma så jag ringde Andreas. Han skulle precis iväg på möte men kunde åka hem efter det. Alltså skulle jag hungrig, trött och kissenödig få stå utanför i två timmar innan räddningen kom. Ringde mamma av någon anledning och bröt ihop totalt när hon svarade. Haha, satt och störtlipade bakom förrådet i tjugo minuter innan jag samlade mig. Gick till slut med röda golfbollar till ögon och mascara ner på kinderna till baksidan för lite gos med kaninerna. Men då ringde Andreas och sa att han struntat i mötet och satt på bussen hem. Världens finaste kille, jag blev lika glad som jag varit ledsen minuterna innan 🙂

Igår hade jag med mig lilla Stella bus till barnmorskan. Stella blev livrädd när vi kom in, stackaren trodde väl att hon skulle vaccineras 🙂 Inte roligare blev det när mamma skulle ta blodprover och grejer. Sen visade det sig att jag hade högt blodtryck och äggvita i urinen. Kombinerat med min konstanta huvudvärk, svullna ben och flimmer för ögonen var detta visst mindre bra, men jag får ta det lugnt och hoppas på bättre resultat nästa vecka.

Nu ska jag ge mig på min virkning som går väääääldigt långsamt framåt. Kan någon vara snäll att virka lite mormorsrutor till en orkeslös småbarnsmamma så hör av er! 🙂

Lämna en kommentar ?

1 Kommentarer.

  1. Ja Frida du har nog världens bästa man!! 😆
    Och jag tycker du ska ta det lugnare nu när du inte mår riktigt bra <3 I all välmening!! XXX

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>