Måndag

Det är en lika konstig känsla varje graviditet när bebisen helt plötsligt börjar sparka sådana där karatesparkar så man tror magen ska spricka och en fot titta ut. Så fruktansvärt obehagligt att jag hoppar högt varje gång. Får sitta och hålla emot, så känns det inte lika läskigt.

Idag lämnade jag en jätteglad Stella på dagis. Hon stod där och vinkade ”Hej dooooo mamma, Neiiiiiiiii (Nellie)”. Fröknarna har berättat att på dagarna på dagis så sitter Stella och frågar ”Mamma?”, så svarar dom att ”Mamma är i skolan!”. Pappa? Pappa jobbar. Neiiiiiii? Nellie är i skolan. Doda? (Doris) Doris är hemma. Och så börjar det om. Tur att hon håller koll på oss 🙂 Hennes senaste ord är Roland, som vår granne heter. Det går hon och ropar så fort hon är på framsidan ”Roooooland!”.

I lördags var vi i badhuset hela familjen. Nellie lärde sig att simma en bit i den djupa bassängen medan Stella levde rövare i plaskpoolen. Stella gick även och pekade på sina badbyxor och sa ”BAAAAAJS” så fort någon hörde. Stackars dom andra barnen som måste blivit livrädda 🙂

Igår var jag och mamma på Ullared med resten av Sveriges befolkning. Fick köpt en hel del som vi behövde samt ännu mer som vi inte behövde. Blev julklappar till barnen, bland annat en chihuahua i en rosa väska till Nellie eftersom hon står och nästan gråter varje gång vi går förbi den på Ica, och en hoppko till Stella.

Sen blev det tre par skor till Nellie på skoaffären utanför. Ett par Kavat Laisan som jag hoppas ska vara riktigt bra. Förra året klagade Nellie så på att behöva knäppa remmarna (en själv hade då snörning på varenda sko som barn) men dessa var jättelätta att få på. Sen blev det ett par Pax som Nellie blev helt svimfärdig när hon såg samt ett par gympaskor till Idrotten i skolan.

kavat pax

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>