Alltid fredag

Idag gick det bättre att lämna Stella. Så jag gick därifrån med betydligt lättare steg än igår. Dom har fått en sån go ny fröken på dagis. Hon är så där personlig som man önskar att fler varit. Verkligen visar känslor och säger precis vad hon tänker. När man kommer och lämnar så ger hon Stella en stor kram och säger ”Åhhh, vad goooo du är” och sådana grejer. Riktigt myser med barnen och visar att hon tycker om dom! Då känns det liksom bra att lämna också. Vi har ju haft ett riktigt skräckexempel innan på dagiset, men nu är alla fröknar kanonbra.

Det känns som att det alltid är fredag helt plötsligt. Skönt är väl det, men man hinner inte riktigt med. Tog en dag hemma idag, så att Stella kunde få kortare dag. De flesta föreläsningar sänds via datorn så det är bra. Då kan man sitta och virka mormorsrutor samtidigt  med 🙂 Tanken är att dom ska bli en babyfilt, gjort som ett lapptäcke av virkade rutor i olika färger. Baksidan ska jag fodra med grått supermjukt jerseytyg. Vi får väl se om den blir klar till bebisen eller om den får vänta till barnbarnen 🙂

IMG_0397

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>