Stora tjejen

Igår på Stellis 1.5-årsdag var Andreas på bvc med henne. Tio centimeter hade hon växt sedan ettårsdagen och var nu 84 centimeter lång och 12.6 kg tung. Idag fick hon börja på dagis igen efter tio dagars sjukuppehåll. Det var jobbigt vid lämningen men hade gått bra sedan. Men när hon kom hem ville hon som vanligt inte släppa mig, livrädd så fort jag går ur ett rum och vill helst sitta och kramas. Till slut fick jag Nellie att leka i dockskåpet med henne (hon älskar dockskåpet) så jag kunde laga mat. En biff stroganoff a la Frida och Stella vräkte i sig fem(!) portioner med plommon och en yoghurt till efterrätt. Man blir hungrig av dagis tror jag 🙂

I lördags var jag uppe i Uddevalla och tillbringade en heldag med syrran medan mamma och Norman fick låna Stella. Jag är lite snål med utlåning av den ungen. Varför lämna bort något som man bara njuter av liksom? Men jag fick en fin och välbehövlig dag med systeryster. Vi åkte upp till pappas grav och gjorde i ordning inför fyraårsdagen och så. Andreas och Nellie var hemma och grejade på fastighetsskötardagen i föreningen.

På söndagen hade jag en hel del pluggande att stå i men istället fick jag feber och förkylning. Vräkte i mig alvedon hela natten och morgonen efter så jag skulle orka med heldag i skolan. Det var nätt och jämnt men blev iaf av med febern.

image (3)

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>