Inskolning

Nu är vi inne på andra inskolningsveckan för lilla Stella. Nu är hon själv där på dagarna, och efter att Andreas gått så går det bra.

Men jag har sådan ångest… Hon har blivit så mammig sen vi började att när vi är hemma vill hon i princip bara sitta i mitt knä. Så minns jag helt plötsligt inte riktigt hur det var för Nellie när hon började. Det var kanske inte så enkelt som jag fått för mig? Men med henne så jobbade jag ju timmar och ofta kvällar så det blev sällan många timmar i sträck. Stella ska ju gå långa dagar från start. Vi har lämnat in ett preliminärschema på 7-17:15 varje dag, det blir ju över femtio timmar i veckan!

Jaja, jag oroar mig säkert i onödan. Nellie har ju gått på dagis sen hon var ett år och det blev ju bra det med…

image(1)

Lämna en kommentar ?

2 Kommentarer.

  1. Finaste!! XXX

  2. Usch då hon ser lessen ut…Jag tycker också det är jättehemskt. Får se hur schemat blir…kanske kan Nellie o jag hämta en em nästa vecka…om det nu inte förvärrar att en ny hämtar???

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>