Tillökning

20130816-203725.jpg

Om någon tyckt att jag lagt på mig lite väl mycket det senaste så kan jag meddela att det inte bara är semestermat och godsaker som får plats där inne. I januari blir nämligen jag och Andreas trebarnsföräldrar och Nellie och Stella får ett småsyskon!
Det är både nervöst och spännande denna gången. Hur är det att ha så många barn? Hur kommer det bli för Stella som inte ens kommer att ha fyllt två år när hon blir storasyster, hon är ju min lilla lilla bebis! Och så går det ju så fort denna gången! Halva tiden har snart gått och jag har knappt hunnit tänka 🙂
På måndag ska vi göra ultraljud och se hur liten mår och eventuellt få reda på om det är en flicka eller pojke. Jag tror det blir en flicka, och Nellie tänker inte få en lillebror denna gången heller 🙂 Men vi får se, huvudsaken är att h*n mår bra!

Lämna en kommentar ?

2 Kommentarer.

 1. Grattis!
  Vi ska ju ha nästan samtidigt ju. 22december är jag beräknad att bli 4 barns mamma.

  Att ha barnen tätt har dem glädje av, men samtidigt mycket syskon körlek/ bråk.
  Vi har 15 mån mellan 2an och 3an och dem gör samma saker och leker mycket med varandra.
  Mellan 3an och 4an kommer de vara 1år och 8mån emellan.

  Lycka till

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>