Skadad älskling

Fläskläpp

Jag kan se dom läskigaste såren som helst på jobbet och mest fascineras, men när det kommer till mina egna barn kan jag knappt titta på ett skrapsår. Så när Nellie igår ramlade och skrapade upp ansiktet så det var ett blodbad var det nära att jag grät mer än henne. Idag ser det ut så här. Svullnaden har lagt sig rejält, igår kunde hon bara dricka yoghurt med sugrör för överläppen var så svullen. Som tur var klarade sig tänderna i alla fall.

 

Lämna en kommentar ?

2 Kommentarer.

  1. Usch fy starkars liten…jag klarar knappt att höra om det så nu tittar jag inte mer på bilden, tur att det ändå gick ”bra”

  2. Ålskade lilla vän! Ryser i hela kroppen 😥 Ska komma o hälsa på med plåster på såren till dig o Stella!! XXX

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>