Sol ute sol inne sol i hjärtat sol i sinnet?

Idag skulle det vara regn. Så jag slängde på Nellie alla regnplagg jag kunde hitta och skickade henne till dagis. Sedan gick jag ut och gödslade gräsmattan. För det ska man ju göra före regn. Sen väntade jag. Och vad kommer då? Jo solen! Det blev så mycket sol, att jag fick ut och sätta upp torkvindan och hänga tvätt.

Vid elva ringde telefonen. Jag tänkte direkt att det var fröknarna på dagis som skulle skälla på mig för att jag skickat iväg Nellie i regnkläder när det var strålande solsken. Men det gjorde dom inte, istället behövde Nellie hämtas, för hon hade ont i magen.
10 minuter senare var hon hemma, jätteglad och något magont nämnde hon inte på hela dagen. Däremot är det en del småbråk mellan henne och tjejkompisarna. Dom är tre flickor som alltid brukade leka, men numer brukar Nellie mest vara med killarna istället för det blir för mycket tjafs annars.
Inget kul att höra att det är jobbigt på förskolan, men det går ju så bra när alla barnen leker hemma på gården, så det ordnar väl sig.

20130423-215445.jpg

Lämna en kommentar ?

2 Kommentarer.

  1. Fina!! 😀

  2. Instämmer !

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>