Cykelsommar

cykelkorg mops

Jag ser fram emot en riktig cykelsommar i år! Förra året stod bara cykeln och dammade, eftersom Stella var för liten för att hänga med, men i år blir det andra bullar. Därför önskar jag och Doris oss en sådan här cykelkorg. Så Doris också kan hänga med överallt. Igår cyklade vi lite medan Doris glatt sprang bredvid, men kommer det någon annan hund så jag snabbt måste koppla Doris, medan Stella sitter där bak och jag inte kan släppa cykeln. Nej, inte bra. En sån här får det bli. Snäääälla Andreas?

På tal om djur har kanin-Hilda fått en knäpp och tänker rymma. Så nu är hela hagen full av underjordiska gångar och snart har hon väl grävt sig ut till Kina. Och Lillefot har blivit mager stackarn, jag tror det är Hilda som är stygg mot honom. Ja, det var en konstig kanin jag fick tag på. När jag ska lyfta upp henne försöker hon attackera mig 🙁 Nä, tacka vet jag Lillefot, from som ett lamm och söt som socker 😉

Lämna en kommentar ?

2 Kommentarer.

  1. Perfekt för lilla Doris!! 😉

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>