Myspys

Igår var det ju alla hjärtans dag, och det är väl inget vi firar direkt. Men Andras var så gullig och hade ordnat så Anna kom och passade barn så att vi kunde gå ut och äta finmiddag på Fars Hatt. Härligt med lite egentid mitt i veckan. Och bättre blev det för han hade även tagit ledigt idag, så vi får långhelg.

Sigge har varit här också såklart, och det är så härligt när han är här. Doris är ju egentligen en riktig innehund så fort det är lite krassligt väder (och vi bor ju i Sverige). Men när Sigge är här så hänger hon med på vad som helst, skogspromenader, långpromenader och springer och leker med Sigge. Hon är vanligtvis rätt blyg med andra hundar, men när Sigge kommer så skiner hon upp som en sol. Både Andreas och jag blir förstås lite sugna på en liten fawn-färgad mops så Doris får leka varje dag, men NEJ mamma, vi ska inte köpa det så du behöver inte ringa och skälla på mig nu 😀

Stella har fått sånt in i ——— humör dom senaste dagarna så jag funderar på om det är någon annan unge som flyttat in. Så fort man stoppar henne från att göra något så kastar hon sig bakåt och blir helt omöjlig att lyfta. Och sätter man ner henne då så kastar hon sig bara platt på golvet, så hon till och med slår sig. Man blir nästan chockad, för hon har alltid varit så lugn. Men hon har också lärt sig stå utan stöd så här lagom till 11-månadersdagen som kommer imorgon. Det tycker hon är jättekul, även om jag själv får lite ångest. Måste tiden gå så fort?!

Stella

Vi har fixat bollhav i tältet på Stellas rum 🙂

Lämna en kommentar ?

1 Kommentarer.

  1. En sån fin man du har!! 😆 Nej jag ska inte skälla , tycker själv att det hade varit mysigt med en liten hund!! 😉

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>