Lite sådär besviken…

I tisdags var Andreas och kikade på ett radhus i Kungälv. Han tyckte det var kanonfint så vi lade ett bud. Det var det även 6 andra som gjorde men idag eftermiddag så la vi vårt sista bud, och då stannade alla andra. Wiiiie, tänkte vi, men då ringer mäklaren och säger att säljaren inte vill sälja till oss eftersom att bara en av oss hade sett de, och då fanns det risk att vi skulle dra oss ur. Andreas erbjuder att vi kan komma dit direkt och det fick vi.

Så jag skickar upp Nellie till mamma, och slänger mig i bilen till Kungälv. När vi kommer dit säger mäklaren att säljaren vill ha ett avslut idag, och eftersom huset var jättefint så var vi beredda att skriva på kontraktet.
Men då ringer mäklarens telefon och en stund senare kommer han och berättar att säljaren valde att sälja det till dom som la budet under oss, för dom var bekanta.
Dom kunde inte kommit på det ett par timmar tidigare eller? Där står man helt överlycklig över att vunnit budgivningen, har stressat iväg 7 mil för att visa att man verkligen vill köpa huset, och dom ångrar sig…
Mäklaren skämdes jättemycket och hade aldrig varit med om något sånt förut.
Men det kommer fler hus, även om man just nu känner sig lite lurad…

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>