Spökålder

Doris har kommit in i spökåldern säger min syster. Och det stämmer säkert. Helt plötsligt kan hon springa runt och skälla och stirra på något som inte finns, precis som om det stått något där.
Hon är förstås inte så bra på att skälla, det låter mer som hosta.
Igår var Stella jättegrinig och g i sin säng och sklle sova när Doris plötsligt börjar skälla som en galning mot våra tavlor i sovrummet. Det tyckte Stella lät jättekul så hon började gapskratta istället.
Har fortfarande inte fått höra något om hur det blir med Doris knä. Men konstigt nog vill jag inte veta något heller. Nu går hon jättefint, så jag låtsas om som inget istället för att oroa mig över kommande tråkiga besked. Men inatt drömde jag att jag fick åka och avliva henne.

Nellie har börjat dagis igen. Hon och kompisarna är nu äldst, och det verkar Nellie mycket medveten om. Förra året bestämde dom stora tjejerna vilka Nellie fick och inte fick leka med men nu är det fritt fram så Nellie och tre tjejer till har blivit ”bästisar”. Igår var dom här och lekte på Nellies rum och dom låter så stora.

20120823-103704.jpg

Lämna en kommentar ?

1 Kommentarer.

  1. men är den fula hunder er lilla Doris ???

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>