I tisdags satte vi ut min mobil på Blocket, i onsdags kom en kille och köpte den, igår beställde jag en iPhone och upptäckte att det var upp till 3 veckors leveranstid samtidigt som min fulmobil jag använder under tiden dog eftersom laddaren till den är borta. Därför är det lite svårt att få tag på mig just nu. Men hemtelefonen funkar förstås =)

Igår var jag på babymassage. Stella var bra trött när vi kom dit eftersom den vanliga sömntutan hade varit vaken nästan hela dagen. Men hon tänkte inte somna när det fanns så mycket bebisar att spana in. Så när vi kom hem var hon helt övertrött och kunde inte alls komma till ro. Så hon skrek helt otröstligt i en halvtimma tills hon somnade av utmattning. Fy, tänk att vi hade det så i timmar varje dag med Nellie. Det gör ju så ont i hjärtat när man inte kan trösta dom på något sätt.

 

Häromdagen pysslade jag och Nellie om en skokartong till en Tinga Tinga-värld (Nellies favoritprogram på tv just nu). Figurerna på en presentkartong från HM fick bli djur, och Nellie har lekt massor med den =)

 

Lämna en kommentar ?

2 Kommentarer.

  1. Så fint ni har gjort..

  2. Så fint ni har gjort..

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>