37+0

Idag är vi i bebisvecka 37+0. Vågen visar +12 kg. Något mer än vad jag hade hoppats på, men bara det inte blir så mycket mer så tänker jag vara nöjd. Nellie föddes i vecka 38+2, och statistiskt föder man 3 dagar tidigare andra gången, så om jag följer statistiken har vi bebis på tisdag (onsdag ska vi inte ha för då är det skottdag, och det blir ju konstigt). Jag har dock en känsla av att den stannar kvar längre denna gången. Och det gör inget. Jag passar på att njuta av den korta tiden kvar med bara en bebis hemma, om än en stor. Och sen skuggas den där längtan efter liten lite av den där ångesten inför förlossningen så här på slutet, så jag har inte bråttom 🙂

Idag försvann vårvädret spårlöst, och Nellie som picknickar i skogen med dagis idag. Men hon gick lyckligt och sjöng, ”Åh så härligt med regn” hela vägen till dagis idag. Så det är nog ingen fara med henne.

Om en stund kommer mamma och Norman på ett spontanbesök, så jag tror Nellie blir glad efter dagis. Eller ja, mamma sa att dom åker absolut inte än, för hon hade precis kommit ur duschen och tänkte inte skynda sig. Så jag antar att hon satte sig i bilen två minuter efter vi lagt på.

Nu ska jag sätta på elvakaffet (man lägger till med pensionärsliknande vanor när man går hemma)och läsa lite i kameramanualen. Kanske ska försöka lära sig denna kameran och inte bara använda autoläget 🙂

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>