139 kommentarer…

… väntar på att bli godkända. Ja, det är dom där tyska porrsidorna igen, som verkar kunna räkna också. Men det är tråkigt för jag kan inte gå igenom alla dom varje dag, så det försvinner en och annan kommentar av mina trogna läsare ibland =(

Idag är det ju den där dagen man har längtat efter i evigheter… Semledagen, mmm! Inte för att jag inte ätit semlor sedan nyår, men idag får man äta obegränsat med semlor! Eller är det bara om man ska fasta? Nej, det tror jag inte. Så om en stund ska jag åka ner till Ica och köpa upp deras semlelager, lika bra att passa på att frossa medan man kan skylla extrakilona på något!

Åh, den 9:e mars spelar Den Svenska Björnstammen på Trädgårn i Göteborg. Och jag vill, vill, vill gå!! Men det känns lite riskabelt att köpa biljett när bebis är bokad till 13:e. Så det kommer väl fler tillfällen hoppas jag.

 

 

Lämna en kommentar ?

1 Kommentarer.

  1. Jo det är om man ska fasta som man ska äta upp sig på semlor idag, mne vem bryr sig…..jag har ätit en i morse o ska äta en m Anette på Allum i em (de fick 1:a pris i semletest) MUMS !

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>