Kuddsnyggt

Häromdagen fyndade jag kuddar till sovrummet från Indiska för 60 kr styck! Riktigt nöjd är jag och dom passar bra till vår grå-lila vägg.

Igår var jag och Nellie hos barnmorskan. Nellie fick hjälpa till med allt, hålla den där hjärtljudsgrejen, sätta på plåster, trycka på knappar med mer. Så frågade barnmorskan om Nellie inte skulle ta och bli barnmorska när hon blev stor. Men det skulle hon absolut inte, för hon ska bli trollkarl! Och lillasyster ska heta Linnéa, precis som Nellies rosa hundväska. Och hon kommer bajsa i blöjan, men då får jag köpa plasthandskar och ta bort bajset med, för det har fröknarna på dagis berättade hon för barnmorskan.

Idag ska jag äntligen få tvätta bilen och städa den inuti! Den är så skitig + att en annan i familjen av någon anledning slänger massa skräp i den, i tron om att jag är på tippen var och varannan dag och tömmer =/ Och så kommer svärmor och hälsar på. Men först ska jag och Nellie ner och köpa lite lördagsgott.

Lämna en kommentar ?

1 Kommentarer.

  1. De var ju jättefina!! Kunde inte se det i affären!! 🙂

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>