Lite krångligare…

… att kommentera nu, men jag slipper alla kommentarer från tyska porrsidor här på bloggen. Nu får man fylla i lite enkel matematik när man kommenterar, men det ska ni nog klara av va?

Förra veckan målade vi gamla arbetsrummet vitt och målade Nellies Kura-säng vit. Sedan fick gamla arbetsrummet bli Nellies rum och gamla Nellies rum bli arbetsrum. Nellies loftsäng passar mycket bättre i det nya rummet som är avlångt, och det blev riktigt bra faktiskt. Så igår satt jag och sydde ett draperi till kojan under och idag har jag varit nere i Kungälv och köpt söta rislampor från Jabadabado och hängt i kojan. Supermysigt kan jag lova! Ska försöka ta lite bilder på det nya rummet imorgon när det är ljust.

Lämna en kommentar ?

2 Kommentarer.

  1. Jag klarade mattetestet!! 😯

  2. Grattis Johan! Det trodde jag aldrig! 😛

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>