Onsdag

När jag och Nellie gick till dagis idag så stannade vi och kikade på en lastbil (och på den snygga chauffören) som grejade vid parkeringen. Jag berättade för Nellie att när jag var liten fick jag följa med morfar i hans lastbil och att vi sov och åt frukost där. Nellie blev väldigt imponerad över att det får plats både sängar och kylskåp i en lastbil. Men sedan stannade hon och blev alldeles tårögd för hon vill ju också sova i morfars lastbil! Gudars vad jag saknar honom…

Om en stund blir det femte kvällsjobbet på raken. Men imorgon ska jag och Nellie åka till badhuset och sen lyssna på bebis hos barnmorskan.  En riktig mysdag ska vi ha!

Tripp trapp trull

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>