Mördarkanin

Igår satt jag och Andreas i soffan. På bordet låg Ipaden med laddaren i. Så ser jag hur Lillefot kommer farandes tvärs genom rummet rakt mot laddarsladden som går ner på golvet. En sekund senare flyger jag upp och puttar iväg han därifrån men då har han redan lyckats bita av hela sladden. Kaniner alltså. Det är inte så att man kan lära dom någonting. Har man tagit bort dom från ett ställe hundra gånger ska dom ändå just dit. Ja ni kanske hör att Lillefot inte ligger så högt på min lista just nu.

Nellie däremot. Hon kan man oftast lära vad hon absolut inte får göra. Problemet är bara att hennes påhittighet är lika suverän som Lillefots dumhet. Så även om man får henne att inte göra vissa grejer så kommer hon ändå på oändligt många nya saker. Fast oftast har hon ett behov att säga till en innan. Typ ”Mamma, jag vill vara i fred här inne i vardagsrummet en stund. Lova att du inte kommer och kollar vad jag gör!” eller ”Jag går upp på mitt rum nu, och jag har absolut inget bakom ryggen!”.


I söndags var jag och gjorde julkort med grannarna. Föreningen hade bjudit in en tjej som höll kurser i scrapbooking och köpt in massor med stansar, stämplar och grejer. Så det var bara att pyssla på, och såhär blev mina tre julkort.

På måndagen var jag och svärmor i Ullared för lite julklappsinköp. Riktigt imponerande av mig att redan i november ha köpt dom första julklapparna. Det var inte så mycket folk som det brukar heller. Så måndag eftermiddag var nog ett smart drag.

På tisdagen jobbade jag och igår hälsade jag och Nellie på Emelie här i Kungälv och hennes lilla dotter Tove och deras Jack Russel Lotta. Nellie fick hålla Lotta i kopplet när vi gick på promenad så hon var riktigt nöjd.

Nu ska jag hämta Nellie från dagis. Dom har varit på adventsfirande i kyrkan idag och sen ska vi hem och ta ner julgrejorna som jag inte hinner ta fram i helgen.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>