Äntligen!

Har vi fått målat om vårat hatade sovrum. Går inte att se på bilderna nedan riktigt vilken färg det är. I ljuset drar den mycket mot lila och i mörkret blir den mer brun-beige-grå. Fönstret ska målas vitt och få en ny fönsterbräda men det får vänta till våren. Det tar typ 2-3 dagar att måla om fönstrena och det måste stå öppet under tiden så temperaturen får bli lite varmare ute först tror jag.

Vi möblerade även om, så nu har vi sängen mot samma vägg som dörren är på. Vilket ger oss ett helt dansgolv i andra änden, men det fylls snart upp där med. En vit, mysig, rund ryamatta och en gosig fotölj med en läslampa, ja tack! Men det får vänta några år, först får det väl bli skräphörna, sedan spjälsängshörna, sedan datorhörna och om sisådär 15 år när Nellie flyttar hemifrån kanske vi kan ta min idé =)

Sänggaveln ska hängas upp på väggen så den blir dubbelt så hög och korvkudden jag fick häromdagen av mamma ska få ett fodral i någon härlig färg.

Lämna en kommentar ?

1 Kommentarer.

  1. Mycket bra jobbat Andreas!!

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>