En sjuhelsikes dag!

Idag har familjen roat sig med väldigt mycket. Shopping på Citygross, en trip till Hjällbo (HJÄLP, vilket ställe!), julpyssel med grannarna och sedan målade vi om mitt och Andreas sovrum.

Julpysslet var väl sådär. Nellie roade sig mest med att springa runt och hitta på hyss med kompisen medan jag fick sitta och pyssla klart hennes påbörjade grejer. Imorgon blir det dock vuxenpyssel som jag ska gå på, blir förhoppningsvis lite lugnare då..

Målningen var nog det roligaste idag. Medan Andreas målade taket så målade Nellie fina teckningar på väggarna med kritor. Och sedan när vi satte igång och målade väggarna fick Nellie en egen pensel att måla med. Jag minns inte hur många gånger Nellie trampade i färgfatet och sedan skyndade sig till toaletten för att tvätta fötterna, vilket resulterade i väldigt många små fotavtryck hela vägen. Sedan var hon ju oerhört hjälpsam och var högt och lågt hela tiden. Imorgon ska vi måla väggarna en sista gång så inatt får vi ”sova över” på Nellies rum. Annars tror jag färgen blir bra. Ganska mörkt och mysigt precis som jag ville ha.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>