Hur en bebis kommer in i magen

Det är klart att man undrar det när man snart är fyra år och ska bli storasyster. När frågan till slut kom för ett par veckor sedan hade jag inte ett endaste vettigt svar utan stod som ett frågetecken och fick fram ”Hmm, mjaaa du… Ehhh, jag vet faktiskt inte”. Det var såklart inte alls vad hon ville höra men hon sa ingenting mer om det.
Förrän idag, då kom hon och berättade stolt att nu har då Båtsman, Pluto och Astrid (gosedjur) förklarat hur det går till.
Jo förstår ni. Först stoppar man in ett rör genom munnen och ner i magen på mamman. Och där får den pyttelilla bebisen krypa ner. Väl i magen har bebisen en sked som den pickar hål på magen med. Och när bebisen är ute får man fråga någon jobbarkompis om den kan sy igen hålet.

Tack Båtsman, Pluto och Astrid. Nu slapp jag förklara det iaf!

Idag har vi varit och köpt färg till vårat sovrum. Så imorgon ska det målas! Vet inte vad det är för färg riktigt. Någon lila-brun-grå om ni förstår vad jag menar. Jag ville ha det mörkt och mysigt i sovrummet, men vi får se vad det blir med det. Och om vi ens hinner måla för jag och Nellie ska iväg på julpyssel med bostadsrättsföreningen klockan 14.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>