Supergrisen?

20111117-211131.jpg

Ni ser vad Nellie har klätt ut sig till här va? Japp, superhästen såklart! Favoritprogrammet Ariol har inspirerat.

Nellie var störtförkyld när vi vaknade idag, så det blev inget dagis för henne. Tråkigt eftersom jag skulle träffa en gammal arbetskamrat från Uddevalla som också bor här i Kungälv, men det kommer fler tillfällen.
Istället skrev jag ett sms till mamma att dom skulle ta med sig Anna och komma ner, och en timma senare var dom här.

Igår när jag åkte från jobbet var jag så trött att jag körde nästan olagligt sakta hem. När det plötsligt sprang fram en räv bara några meter framför bilen tänkte jag ”BROMSA” men istället för att bromsa slog jag av helljuset. Som sagt så var jag lite väl trött men som tur för räven kompenserade jag ju det med min låga hastighet. Men jag var ganska förvånad efteråt att jag inte ens lyft foten från gasen utan bara stängt av helljuset. Man vill ju inte blända den stackars räven när man ska köra över honom liksom.

Lämna en kommentar ?

1 Kommentarer.

  1. onödigt att han skulle behöva se ljuset två ggr liksom…

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>