Ledsen tjej

Idag lämnade jag Nellie på dagis klockan elva, men usch vad ledsen hon var. Låg i soffan och grät innan vi gick och skrek att hon ville flytta tillbaka till Uddevalla och sitt gamla dagis. Har varit så här en period nu, och jag vet verkligen inte varför. Fröknarna säger att hon är glad och leker bra på dagarna och alltid när jag kommer leker hon jättebra. Men själv säger hon att hon inte leker för det är så tråkigt.
Men när vi väl kommit iväg till dagis var det inte så farligt. Hon var så glad över att det var sol ute att jag fick gå med munnen öppen hela vägen så att bebisen också skulle få lite ljus och värme nere i magen.

Andreas jobbar hemifrån idag så han sitter och knappar på datorn i ett och pratar med tekniker i telefonen på något som låter som kinesiska för mig.
Själv ska jag också gå till jobbet om en stund. Skönt att jobba med saker som jag är duktig på. Typ dammsuga, diska, servera mat och ta hand om gamla. Lagom komplicerat

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>