Lundby Dockskåp

Jag har länge varit sugen på att köpa ett dockskåp till Nellie. Inte för att jag tror att hon skulle lekt så mycket med det utan mest för att jag skulle roa mig med att inreda det. Köpa små stuvbitar av tapet och tapetsera, måla om golven och pyssla ihop små möbler. Jag hade haft att göra ett bra tag fram över. Kanske skulle göra om min syhörna till en dockskåpshörna istället =)

Men eftersom jag ändå vill göra om det helt och hållet hade jag velat köpa ett begagnat som man liksom inte hade behövt vara så rädd om. Men folk tar nästan lika mycket för begagnade som nya kostar…

På Styleroom kan man få massor av inspiraton. Det finns ju så mycket duktiga människor som gör fina grejer man kan beundra. Klicka HÄR för att kolla in fler bilder från detta dockskåpet. Helt sjukt vad verkligt det ser ut. Fast hade jag lyckats med något sånt hade Nellie fått hålla tassarna borta tills 18-års åldern typ =)

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>