En Vecka Kvar

Då har en tredjedel av semestern gått, det går ju alltid lika fort. Det värsta är, att jag har sån jävla ångest för att gå tillbaka till jobbet, att jag har tänkt på det hela jävla tiden 🙁  Det hade varit ett jättebra jobb, om jag inte behövt åka vJag hararje onsdag klockan 8.00 och komma hem söndag förmiddag… Hur ska jag kunna lämna Andreas och lilla Kitcha? Och mitt hem liksom.
Nä, jag ska inte tänka mer på det, bättre att ta semestern först och sura sen.

Idag har vi varit på en ö och solat och badat. Det var jättefint vatten, så man såg typ botten fastän det var nästan tre meter djupt. Bruna har vi blivit också, det ni!
När jag tänker efter så trivs jag nog ganska bra i Göteborg. Det känns bra, för fastän det är tråkigt att erkänna så trodde jag nog att det lika väl kunnat gå åt skogen. Nä, nu känns det bra, det känns som hemma. Men sen vet jag ju också att mitt humör svänger ganska fort så direkt jag börjat jobba så tycker jag allt är skit. Nä, nu ska vi inte vara sånna. Men det är i alla fall tur att man har personer i närheten som har lite tålamod med en 🙂

Imorgon blir det grilla, det blir skoj. Får skriva mer om det när tillfälle ges.

Sätter in en liten bild som ni får kika på.

Puss Puss

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>