Trist dag

Idag har jag inte gjort något… Endast pratat i telefon och inget mer… Usch vad jag hatar sånna här dagar. Inte ens TV:n har jag slått på. Och Andreas spelar idag så han kommer hem sent.

Igår så jobbade jag på mässan. Klockan 06.00 började jag så klockan ringde 04:30. Och därför tänkte jag i tisdags kväll att jag går och lägger mig tidigt alltså gick jag efter idol klockan 21:00 och lade mig… Men jag bara låg där och vände och vred mig och ångesten blev bara värre. 23:30 gick jag på toa och fick Andreas att släppa xboxet och komma och lägga sig. Det tog väl ungefär 3 minuter innan han snarkade, men minst 2 timmar för mig att somna.

Det gick iaf bra att gå upp och jobba, det är riktigt roligt att jobba där. Slutade vid 14:00 och skulle på anställningintervju 15:30 så jag gick lite i affärer.
Det gick bra där, blev anställd, det är ett slags bemanningsföretag så dom ringer in mig vid behov.

Gå in på http://fridaplida.bilddagboken.se vettja!

Kram

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>