Hemska tankar

Snälla någon! Peppa mig lite! Jag känner mig 30 meter under marken ungefär.
Idag är verkligen en sådan dag som jag bara gått runt och grubblat på om jag verkligen gjort rätt val dom senaste månaderna.
Fan, jag gör ju allt för att det ska ordna sig just nu men det hjälper ju inte =(  Det är något helt nytt det här iallafall att inte ha någon sysselsättning.
Förut när jag var i tvättstugan gick jag iaf och tänkte; jag kommer aldrig få något jobb, jag kommer aldrig få något jobb, jag kommer aldrig få något jobb, typ så. Så kommer jag in i trappuppgången och hör att telefonen ringer, så jag kutar in och så e det från det nya stället som frågar om jag vill servera på ett bröllop på Marstrand på torsdag. JIPPIE. Någon har hört mina önskningar.11200606

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>