magknip

Nu blir det inte mycket skrivande här längre, man hinner inte med så mycket när man ska ta hand om en liten knodd.
Men det är helt galet vad mycket mer man orkar med nu än när man var gravid, fastän jag sover minimalt. Men det är konstigt vad snabbt man glömmer hur jobbigt det var. Nu kan jag få för mig att jag saknar magen lite ibland, men då hade jag verkligen gjort vad som helst för att bli av med den. Man kunde ju knappt resa sig från soffan utan att tippa bakåt.

Nellie har fått jättemagont, fast när jag tänker efter har hon nog haft det hela tiden bara att det blivit mycket värre nu.
Hon drar upp benen mot magen, jag har nästan aldrig sett dom raka, knyter nävarna jättehårt och gnyr, stönar och grimaserar.
Man känner sig så hjälplös, sitter och surfar efter alla tips och råd som finns.
Nu har jag bett mamma köpa en bärsele till oss så kan man gå runt med henne på magen iaf.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>