Helg!

Ja, äntligen en helg där man inte behöver gå och vänta på om man får jobba eller inte för idag och imorgon har jag redan sagt att jag ska vara ledig. Sen ska jag ner till stan och sola med Malin och hitta lite kläder till ikväll. Jag och Andreas ska hem till Malin och Tobias i Färgelanda och efter det blir det utgång i stan. Ska bli jättekul men självklart är jag lite nervös för det är första gången Nellie ska övernatta borta utan oss. Jag är dock 100% säker på att det kommer gå jättebra för Nellie är galen i mormor.

Idag skulle jag få sovmorgon av Andreas men ändå vaknade jag jättepigg klockan 5:40! Kunde absolut inte somna om men låg kvar till 7 iaf. Måste sova middag sen för jag är ju så tokigt kvällstrött så gör jag inte det så somnar jag väl i Malins soffa klockan 21 =)


Första bilden som dök upp när jag sökte på ”helg” på Google =)

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>