Stressiga lördag

Idag är dagen innan dopet… Det innebär att smörgåstårtan ska inhandlas, liksom alla andra nödvändiga saker för att ordna Nellies första partaj. Helst hade jag också velat sola och färga håret men jag ska nog inte hoppas för mycket på att tiden ska räcka till. Måste baka dom sista kakorna också. Det känns som jag har bakat varenda dag denna veckan, fast det har jag ju typ också.

Nellie är så gullig. Hon visste säkert att jag skulle ha en stressig dag idag för igår somnade hon 00:10 (!) och vaknade 06:00 imorse! Och klockan 7 somnade hon om och sover fortfarande, men det har ju inte jag direkt tid att göra. Jaja, jag får väl ta igen mig i sommar när jag ska jobba, för att vara mammaledig är ju inte direkt någon semester!

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>