Bröllop

Som många av er redan vet nu så gifte jag och Andreas oss i rådhuset i fredags =) Bara dom närmaste visste om något, och endast föräldrar + respektive och syster + Nellie var med i rådhuset.
Efter rådhuset åkte vi först och fotograferade oss hos Anette Porträttfotografen i Ljungskile och sedan tillVilla Sjötorp på Lyckorna. Där åt vi himelskt god mat tillsammans med vår helt fantastiska familj, som verkligen gjorde dagen oförglömlig!

Efter en kväll med både skratt och tårar åkte vi i en kanonfin bil (Jaguar XJ hälsar A) som Andreas bror Martin ordnat med till Göteborg. Där väntade en gigantisk svit på 7:e våningen på Hotell 11, med panoramautsikt över hela stan och hamninloppet.
Efter en god hotellfrukost på lördagen gick vi på spa och fick helkroppsinpackning i choklad och helkroppsmassage.

Sen blev det lite shopping på stan, Göteborgshjulet och efter det turkisk ångbastu på hotellet.
På kvällen blev vi lite småsugna och gick 5 meter utanför hotellrummet till restaurangen och åt en fasligt god räkmacka. Och idag vaknade vi utvilade halv tio, åt frukost och sen kom svärfar och körde hem oss.

Mitt livs bästa helg har jag precis upplevt och jag svävar fortfarande runt på rosa moln.
Tusen fack till vår fina familj som gjorde fredagen så fantastisk! ♥
Och tack till alla andra som gratulerat oss med samtal, sms och Facebook!

 

Jag har flera hundra bilder att dela med mig av och massor att berätta, men detta får räcka för denna gången, så ni inte tröttnar på mig menar jag =)

Lämna en kommentar ?

4 Kommentarer.

  1. Jättefina!! Grattis ännu en gång! =)

  2. åhh jag vill gärna se alla bilderna ! Ps himmelskt – du ville ju veta 🙂

  3. Hej och Grattis!
    Ni är verkligen jättefina! Och jag blir mer än sugen på att gifta mig. Ert bröllop verkar helt perfekt, alldeles lagom och med ett kanon avslut på lyxigtvis! sådär Härligt avundsjuk blir jag!
    Kram!

  4. Tack själva! Det var så mysigt o trevligt o gott 🙂
    kramar till er!

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>